• 09:00 - 09:45
    Forum Opening Session
    Angel Gurría, Secretary-General
    AMPHI1   |    45 min.
  • 10:00 - 11:30
    What Bring Us Together
    Stephen Carroll
    AMPHI1   |    90 min.
  • 11:30 - 13:00
    Left Out & Behind
    Simon Kuper
    AMPHI1   |    90 min.
  • 15:00 - 16:30
    The Future of Work : HOW ?
    Ryan Heath
    AMPHI1   |    90 min.
  • 16:45 - 18:15
    From Analogue to Digital
    Eshe Nelson
    AMPHI1   |    90 min.
  • 10:00 - 11:30
    Start-Up Ecosystem
    Jeanne Dusseuil
    AMPHI2   |    90 min.
  • 11:30 - 12:30
    Inclusive Growth: The Empowering State
    Robyn Scott
    AMPHI2   |    60 min.
  • 15:30 - 16:45
    Health: High Tec, High Touch
    Hee Kyong Kim
    AMPHI2   |    75 min.
  • 16:45 - 18:15
    Firms, Civil Society and Government With Purpose : The Global Deal
    Pierre Briancon
    AMPHI2   |    90 min.
  • 09:45 - 10:45
    Re-Skilling: How difficult Is It ?
    Sophie Fay
    AMPHI3   |    60 min.
  • 10:45 - 11:30
    Women in Tech
    Stefan de Vries
    AMPHI3   |    45 min.
  • 11:30 - 12:15
    Recruiting in the Digital Age
    Leela Jacinto
    AMPHI3   |    45 min.
  • 12:15 - 13:00
    The Human Machine Relationship Towards Singularity
    Benoit Georges
    AMPHI3   |    45 min.
  • 13:15 - 14:45
    Panel With Lunch: Housing
    Catelainn Barr
    AMPHI3   |    90 min.
  • 15:00 - 15:45
    Cybersecurity
    Cyrille Lachevre
    AMPHI3   |    45 min.
  • 15:45 - 16:30
    Universal Digital Rights and Digital Inclusion
    Jason Karaian
    AMPHI3   |    45 min.
  • 16:45 - 17:30
    Integrating Migrants
    Nassira El Moaddem
    AMPHI3   |    45 min.
  • 17:30 - 18:150
    Demographics and Politics
    Florian Eder
    AMPHI3   |    25669050 min.
  • 9:45 - 10:15
    15/15: Talk Artificial Intelligence: A Double-Edged Sword
    AMPHI1   |    30 min.
  • 10:45 - 11:15
    15/15 Talk - Innovating For A Sustainable Future
    AMPHI4   |    30 min.
  • 11:45 - 12:15
    15/15 Talk Stopping Ocean Plastic: How Plastic Banks Blockhain Turns Waste Into Currency
    AMPHI4   |    30 min.
  • 14:45 - 15:15
    15/15 Talk Ranking Digital Rights
    AMPHI4   |    30 min.
  • 15:45 - 16:15
    15/15 Talk Physical Survivors in a Digital World
    AMPHI4   |    30 min.
  • 09:00 - 10:15
    New Global Leadership
    Josh Lowe
    AMPHI1   |    75 min.
  • 10:30 - 11:00
    Presentation of the Economic Outlook
    AMPHI1   |    30 min.
  • 11:00 - 12:15
    Economic Outlook Debate: Employment, Digitalisation and Productivity
    Joumanna Bercetche
    AMPHI1   |    75 min.
  • 14:00 - 15:00
    State and Outlook for Multilateralism
    AMPHI1   |    60 min.
  • 15:00 - 15:40
    Ministerial Council Meeting Keynote Speech
    Angel Gurria
    AMPHI1   |    40 min.
  • 16:10 - 17:20
    Safeguarding Our Oceans
    Elise d Epenoux
    AMPHI1   |    70 min.
  • 09:00 - 10:15
    The Face of Trade
    Fabrice Noe Langlois
    AMPHI2   |    75 min.
  • 11:00 - 12:30
    The Future of Democracy in a Digital Age
    Robyn Scott
    AMPHI2   |    90 min.
  • 14:00 - 15:00
    The Centrality of Data
    Eshe Nelson
    AMPHI2   |    60 min.
  • 16:10 - 17:20
    Blockchain and Enabling Technologies
    Axel Threlfall
    AMPHI2   |    70 min.
  • 17:30 - 18:15
    Forum Closing Session: You Talked We Listened
    AMPHI2   |    45 min.
  • 09:00 - 10:15
    C. The Future of EU
    Ryan Heath
    AMPHI3   |    75 min.
  • 16:10 - 17:20
    C. Economics for the Common Good
    Nicolas Barre
    AMPHI3   |    70 min.