• 9:30 - 10:00
    Welcoming Remarks and Opening Addresses
    CC1   |    30 min.
  • 10:00 - 12:00
    Developing a long-term vision for responsible business conduct
    Secretary-General, OECD
    CC1   |    120 min.
  • 13:30 - 15:00
    Improving access to remedy
    CC1   |    90 min.
  • 15:30 - 17:00
    China's approach to responsible business
    CC1   |    90 min.
  • 17:00 - 18:30
    Responsibility in international sporting events
    CC1   |    90 min.
  • 9:30 - 11:00
    Corporate climate change reporting: What are the real impacts?
    CC1   |    90 min.
  • 11:30 - 13:00
    Due diligence along agricultural supply chains
    CC1   |    90 min.
  • 14:30 - 16:00
    Preventing and mitigating adverse impacts: Appropriate responses in the financial sector
    CC1   |    90 min.
  • 16:00 - 17:00
    Closing plenary
    CC1   |    60 min.
  • 9:30 - 11:00
    Competition law and RBC
    CC7   |    90 min.
  • 11:30 - 13:00
    Better partnerships for responsible garment and textile supply chains
    CC7   |    90 min.
  • 14:30 - 16:00
    RBC in the extractive industries in face of resource constraints
    CC7   |    90 min.