• 9:30 - 11:45
    Welcoming remarks and opening address
    Angel Gurria
       135 min.
  • 13:30 - 15:30
    Grievance mechanism of the OECD Guidelines for Multinational Enterprises
       120 min.
  • 16:00 - 18:30
    Rana Plaza aftermath: Responsible supply chains in the textiles and garment sector
       150 min.
  • 9:30 - 12:00
    Stakeholder engagement and due diligence in the extractive sector
       150 min.
  • 13:30 - 15:00
    Responsible business conduct along agricultural supply chains
       90 min.
  • 15:30 - 17:00
    Responsible business conduct in the financial sector / Moving Forward
       90 min.